Ontstaan

Frituuruitbater bouwt eigenhandig feestzaal in Wijnegem

Voor Christiaan Van De Pontseele en zijn echtgenote Marie-Christine Verliefde uit Wijnegem ging onlangs een lang gekoersterd droom in vervulling. De uitbaters van frituur Las Palmas aan de Merksemsebaan waren immers drie jaar onafgebroken in de weer om tijdens hun vrije tijd de woning naast hun zaak om te bouwen tot een pracht van een feestzaal.

De Van De Pontseele's zijn duidelijk van vele markten thuis: alle verbouwingswerken werden immers eigenhandig uitgevoerd. Het resultaat mag dan ook gezien worden. De zaal, die een capaciteit heeft van 15O personen, is zelfs voorzien van een terras en een wintertuin. Warme lucht zorgt tijdens kille perioden voor een aangename temperatuur, en de feestruimte baadt in het licht van honderden halogeenspots. Het geheel werd feestzaal Lawrence gedoopt, naar het zoontje van het echtpaar.

Tijdens de feestelijke opening was het een gezellig komen en gaan van de honderden gasten, waaronder tal van buurtbewoners. Ook bij hen dwong de mooie ruimte respect en bewondering af. "Wie zoiets presteert, moet zijn weg zoeken in de bouwnijverheid en niet achter een frietketel", aldus één van de aanwezigen.

Bron : Gazet Van Antwerpen

Traiteur - Feestzaal Lawrence ~ Merksemsebaan 137-139 ~ 2110 Wijnegem ~ Tel/Fax 03/353 85 63 ~ Email :info@feestzaallawrence.be

Website ontwikkeld door Nico Claessens